Da bi Vaša koža uvek bila sveža i izgledala mlado bez obzira na godine, potrebna joj je odgovarajuća nega. Ne morate trošiti previše novca na kozmetičke preparate, dovoljno je da primenite nekoliko trikova da biste sebi i svojoj koži poklonili najbolje. Korišćenje saune i parnog kupatila može doprineti u značajnoj meri regeneraciji kože i oslobađanja od toksina, a da bi efekti saune i efekti parnog kupatila bili vidljivi, potrebno je i da primenite neke od saveta koje Vam predstavljamo.

maska za lice - beauty mask za spavanje

Maska za spavanje – hidrira kožu tokom noći

Najnoviji trend u nezi kože jeste maska za spavanje. Korišćenje maske za spavanje omogućava da ten, nakon buđenja, bude blistav i svež. Ove maske se mogu kupiti u apotekama i bolje snabdevenim drogerijama, a njihova prednost je što su super koncentrovane, i mnogo „lakš“ od tradicionalnih noćnih krema, tako da ih možete nositi a da ne brinete da ćete uprljati kosu ili jastučnicu. Da biste maksimizirali blagodati svoje maske za spavanje, nosite je preko kreme protiv starenja kako biste joj pomogli da bolje prodre.

Retinol - tajno oružje dermatologa

Retinol se koristi u kremama koje usporavaju proces starenja i bore se protiv bora i neujednačenosti tonova i pigmenata kože. Delovanje krema koje sadrže retinol je dugotrajno, a svakodnevna primena krema sa ovim sastojkom doprinosi ubrzanju metabolizma u regeneraciji ćelija kože i utiče na stvaranje kolagena. Osnovni vitamin sadržan u retinolu je vitamin A, koji najčešće i nedostaje organizmu a istovremeno koji pomaže u borbi protiv akni i bubuljica.

No Internet Connection