Odlazak u spa centar može biti nezaboravno iskustvo ali isto tako iziskuje dosta novca. Mi Vam dajemo predlog kako da napravite savršen spa dan u svom domu – izdvojite neko vreme samo za sebe i uživajte. Ako kod kuće imate saunu, parno kupatilo ili slanu sobu, budite spremni da sebi posvetite i ceo dan.

Odredite vreme za sebe

Prvi korak u kreiranju savršenog spa dana jeste da izdvojite malo vremena za sebe. Bez obzira da li ćete sebi posvetiti jedan sat ili čitav dan (a možda i vikend, zašto da ne?), budite sigurni da Vas u tome ništa ne ometa. Vi zaslužujete vreme za sebe – zato se opustite.

Ostanite hidrirani i lako se hranite

Tokom uživanja u spa tretmanima posebno je važno ostati hidriran. Da biste priuštili sebi uživanje kao u najluksuznijem spa centru, napravite voćni koktel kako biste nadoknadili elektrolite nakon što ste se znojili u sauni ili pokušali da izbacite toksine posle masaže. Preporučujemo da probate kombinaciju vode sa krastavcem i narandžom, vodom i jagodama, vodu sa ananasom, đumbirom i nanom.

napravite spa u kuci

Kao što je važno da ostanete hidrirani tokom svog spa rituala, potrebno je da unosite lake i zdrave obroke. Za lagan dan u spa centru koji organizujete u svom domu, koristite zdrave i lagene namirnice koje volite. Spa tretman nije namenjen samo za opuštanje već će omogućiti da um i telo dovedete u harmoniju.

mali rituali za opustanje u kuci

Sauna, parno kupatilo i slana soba – spoj za savršen spa dan

Korišćenje saune, slane sobe i parnog kupatila tokom spa dana koji napravite za sebe je neverovatan način da razmazite sebe. Blagodeti saune, parnog kupatila i slane sobe omogućavaju potpunu regeneraciju i opuštanje, olakšalvaju bolove u mišićima, povećavaju cirkulaciju i detoksikuju organizam. Proces detoksikacije takođe pomaže da se otvore pore, olakšavajući koži da upije sve proizvode koje nanesete tokom spa tretmana.

Ukoliko želite da u spa čarima uživate svakodnevno u svom domu, imajte na umu da je danas sasvim lako i pristupačno obezbediti saunu, parno kupatilo ili slanu sobu. Izrada sauna po meri, izrada parnog kupatila po meri ili izrada slane sobe po meri nikada nije bila jeftinija i brza. Naš tim Vam može pomoći u krerianju idejnih rešenja, a sve konsultacije su potpuno besplatne.

Izradasauneparnog kupatilaslane sobepo meri i želji.

No Internet Connection