Održavanje kože hidriranom je veoma značajno, posebno nakon korišćenja saune i parnog kupatila. Postoji mnogo tipova kože, a proizvodi koje koristite treba da se prilagode vašim potrebama, na primer, tretman za masnu kožu može zahtevati tonik koji vašu kožu čini manje masnom, a ujedno će kožu hidrirati i činiti je nežnom i mekom. Osim proizvoda za negu kože nakon korišćenja spa centara i tretmana, tokom spa tretmana sve je češća primena tretmana čišćenja lica i tretmana protiv starenja, što dodatno doprinosi mladolikom izgledu kože.

nega kože

Nega zavisi od tipa kože

Iako se u tretmanima nege lica i tela mogu koristiti različiti proizvodi, da bi koža ostala glatka i nežna, potrebno je prilagoditi vrstu kozmetike za negu tipu kože i njenim potrebama. To znači da, oni koji imaju kožu sklonu aknama, mogu koristiti kreme sa efektom dubinskog čišćenja lica, dok oni koji žele da isprave neravnomerni ten kože mogu dobro da odaberu sjajni tretman lica. Ne zaboravite da svaka nega može imati i određene posledice, kao što je na primer, crvenilo, a da biste crvenilo ublažili, koristite led.

Neinvazivni tretman za zatezanje kože

Dok je nekim ljudima potrebna samo hidrantna krema, drugima može biti potreban intenzivniji tretman koji će uticati na unapređenje izgleda kože. Sve češća je primena neinvanzivnih tretmana koji doprinose zatezanju kože, a infracrvena sauna omogućava da koža održi svoju elastičnost.

nega koze losion za kozu

Piling za celo telo

Da biste imali glatku i blistavu kožu po celom telu, moraćete da oljuštite kožu tela da biste oslobodili stare ćelije kože i podstakli zdrav razvoj ćelija. Korišćenje saune i pilinga nakon saune može biti podjednako opuštajuć ali i doprinosi transformaciji kože. Nakon tretmana za piling, nanesite lagani losion za telo kako biste obezbedili koži potrebnu vlažnost i sprečili isušivanje i iritaciju.

No Internet Connection